Workshops

Samen aan de slag met ‘Zo voel ik me thuis’? Dat kan! Lottie verzorgt workshops en trainingen voor teams in de langdurige zorg en voor ouders/naasten die een thuis met zorg voor hun kinderen/naasten willen oprichten.

Kennismakingsworkshop

In deze workshop ontdek je je eigen thuis en die van de andere deelnemers. Zo leer je alle onderdelen van ‘Zo voel ik me thuis’ kennen en ontdek je hoe verschillend thuizen zijn.

tijd: 2 uur
waar: op locatie/online
aantal deelnemers: 8-12
kosten: afhankelijk van locatie/aantal deelnemers

Boeken of meer informatie

Verdiepende training

Tijdens deze eendaagse training maak je eerst kennis met ‘Zo voel ik me thuis’ door je eigen thuis te ontdekken. Daarna ga je in kleine groepen aan de slag om het thuis van anderen te ontdekken. We oefenen vragen stellen en kijken met de ‘Zo voel ik me thuis’ bril. Alle deelnemers krijgen een set beeld- of vraagkaarten mee naar (t)huis.

tijd: 1 dag
waar: op locatie
aantal deelnemers: 8-12
inclusief: set kaarten voor iedere deelnemer
kosten: afhankelijk van locatie/aantal deelnemers

Boeken of meer informatie

Maatwerk

Verdieping nodig voor visie-ontwikkeling, een nieuw beleidsplan, train-de-trainer door de hele organisatie, intakevragen of tevredenheidsonderzoek? In overleg maken we een maatwerktraject voor jullie organisatie. Aan het eind kan iedereen zeggen: “Ik voel me hier zó thuis!”

Maak een afspraak voor meer informatie en kennismaking.