Gesprekshulpen

Om zelf aan de slag te gaan met ‘Zo voel ik me thuis’, heb ik verschillende gesprekshulpen ontwikkeld.

Beeldkaarten

Alle onderdelen van ‘Zo voel ik me thuis’ op een eigen kaart.

3 voorbeelden van beeldkaarten van Zo voel ik me thuis

Om in gesprek te gaan met (nieuwe) bewoners en hun familie. Leg de kaarten op tafel en vraag welke voor hen belangrijk zijn. Vraag door hoe die kaart er voor hen uitziet.

Ook voor teams: trek om de paar weken een nieuwe kaart uit de stapel. Waar denk jij aan bij dit onderwerp? Ga hier over in gesprek met de bewoners en hun familie. Wat kunnen jullie doen om dit onderdeel van thuis voelen te versterken?

De beeldkaarten hebben formaat A6 en zitten in een stevig kartonnen doosje. Een set van 28 kaarten kost 30 euro inclusief BTW en exclusief 5 euro verzendkosten. Tip: bestel ook een set vraagkaarten en betaal geen verzendkosten.

Vraagkaarten

Alle onderdelen van ‘Zo voel ik me thuis’ op een eigen kaart met voorbeeldvraag als gespreksstarter.

3 voorbeelden van vraagkaarten

Heb je moeite om het gesprek over bepaalde onderdelen te starten? Met de vraagkaarten heb je een gespreksopener voor elk onderdeel. Interview elkaar, de bewoners en hun familie!

Een set vraagkaarten in bijpassend doosje kost 30 euro inclusief BTW en exclusief 5 euro verzendkosten. Tip: bestel ook een set beeldkaarten en betaal geen verzendkosten.

Bestellen

De beeld- en vraagkaarten kun je hier aanvragen.

Advies nodig? Boek een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Meer dan tien sets nodig? Neem contact op via info@zovoelikmethuis.nl voor een offerte op maat.

Maatwerk nodig? Ik heb nog meer liggen. O.a. een A3 formaat placemat, meer voorbeeldvragen o.a. voor intakegesprekken, … Neem gerust contact op om samen te bekijken wat voor jullie het beste hulpmiddel is.